Spaghetti con pesto genovese e gamberi#
2022. augusztus 14.#

Elkészítési idő: 20 perc
Adag: 2 fő
Hozzávalók#
- 180 g spagetti
- 2 adag genovai pesto
- 10–12 garnéla
- 1 ek. extra szűz olívaolaj
- só
Elkészítése#
Tegyük fel melegedni a tészta főzővizét, majd tegyük fel főni a tésztát.
Egy serpenyőben melegítsük fel az olajat. Mikor már forró, tegyük belel a garnélákat, és 1–2 percig hőkezeljük. Félidőben fordítsuk meg. Ha kész, szórjuk meg egy kevés sóval.
Ha a tészta megfőtt, szedjük egy tálba. Szedjük rá a pestot, és keverjük össze. Ha szükséges, adjunk hozzá egy keveset a tészta főzővizéből.
Tálaláskor, a tányéron szedjük rá a garnélákat.