Kihagyás

Spagetti genovai pestoval és garnélával

Spaghetti con pesto genovese e gamberi

2022. augusztus 14.

Spaghetti con pesto genovese e gamberi

Elkészítési idő: 20 perc

Adag: 2 fő

Hozzávalók

  • 180 g spagetti
  • 2 adag genovai pesto
  • 10–12 garnéla
  • 1 ek. extra szűz olívaolaj

Elkészítése

Tegyük fel melegedni a tészta főzővizét, majd tegyük fel főni a tésztát.

Egy serpenyőben melegítsük fel az olajat. Mikor már forró, tegyük belel a garnélákat, és 1–2 percig hőkezeljük. Félidőben fordítsuk meg. Ha kész, szórjuk meg egy kevés sóval.

Ha a tészta megfőtt, szedjük egy tálba. Szedjük rá a pestot, és keverjük össze. Ha szükséges, adjunk hozzá egy keveset a tészta főzővizéből.

Tálaláskor, a tányéron szedjük rá a garnélákat.

Hozzászólások