LogoOlasz konyha

      • Vin santo
      • Burrata
      • 'Nduja
      • Halak
      • Kolbász
      • Rizs
      • Sonka
      • Szalonna
      • Tészták
      • Zöldségek
      • Cotechino
      • Cime di rapa
      • Házi pancetta
      • Friss sajt, tejoltó nélkül
      • Pirítós padlizsán pestoval
      • Pirítós lardo di Colonnátával
      • Melegszendvics mozzarellával és sáfrányos hagymával
      • Sáfrányos hagyma
      • Sonka és sárgadinnye mozzarellával
      • Füge, ricotta és lazac
      • Padlizsános melegszendvics
      • Májkenyér
      • Cukkinifasírt
      • Füge, sonka és parmezán
      • Caprese
      • Panettone szalámival és sajttal
      • Spárga leveles tésztában, sonkával
      • Mafalde tészta tökkel és speckkel
      • Fusilli gombával és gesztenyével
      • Paprikakrémes fettuccine gombával
      • Tortiglioni kalmárral
      • Tészta spárgával és pancettával
      • Carbonára
      • Spaghetti all'Amatriciana
      • Céklás tészta gorgonzolával
      • Kuszkusz garnélával és cherry paradicsommal
      • Tagliatelle tészta garnélával és padlizsánnal
      • Fetás tészta paradicsommal
      • Fusilli kalmárral puttanesca módra
      • Tészta kardhallal és padlizsánnal
      • Sáfrányos tarhonya zöldségekkel
      • Tarhonya zöldségekkel
      • Tészta spárgával és kolbásszal
      • Tészta spárgával, kagylóval és burrátával
      • Spagetti húsgombóccal
      • Tészta cukkinivel és garnélával
      • Krumplis tészta kagylóval
      • Tészta babbal
      • Tökös gnocchi gombával
      • Tökös, kolbászos tészta
      • Tészta garnélával és burrátával
      • Penne tészta tintahallal és passzírozott paradicsommal
      • Krémes serpentini mortadellával és pisztáciával
      • Tésztasaláta füstölt lazaccal
      • Tészta spárgával, garnélával és burrátával
      • Sajtos tészta tojással
      • Tészta vadkáposztával
      • Tészta húsgombóccal
      • Tészta szárított paradicsommal, olívával és kapribogyóval
      • Spagetti genovai pestoval és garnélával
      • Pasta alla Norma
      • Paradicsomos tortiglioni burrátával
      • Krémes krumplis tészta sajttal
      • Penne tészta padlizsánnal
      • Spagetti cozze kagylóval
      • Szardíniás spagetti
      • Capunti örömlány módra
      • Sáfrányos gnocchi
      • Fodros kel fusillivel
      • Brokkolis tészta ricottával
      • Fusilli shimejii gombával és gorgonzolával
      • Spaghetti alla gricia
      • Tészta vörös babbal és pancettával
      • Tarhonya csicseriborsóval és pancettával
      • Tonhalas tészta citrommal és kapribogyóval
      • Tonhalas, kapribogyós és olívás tészta
      • Diós tészta taleggio sajttal
      • Fettuccine shimejii és ördögszekér gombával
      • Bucatini tészta shiitake gombával és sonkával
      • Krémes krumplis tészta
      • Tészta fügével és feketeerdei sonkával
      • Penne all'arrabbiata
      • Céklás fusilli
      • Hajdinatészta shiitake gombával és garnélával
      • Patisszonos fusilli pancettával
      • Tészta zöldbabbal
      • Tészta babbal és paradicsommal
      • Penne pancettával, olívával és fetával
      • Spárgás fusilli fetával
      • Spárgás linguine ricottakrémmel
      • Spagetti radicchióval és feketeerdei sonkával
      • Spagetti spárgával és füstölt sonkával
      • Paradicsomos spagetti
      • Lasagne raguval
      • Spagetti fokhagymával, olajjal és csilivel
      • Kelbimbós tészta pancettával
      • Fusilli zsályás szárított paradicsom pesztóval
      • Articsokás linguine
      • Karfiolos fusilli szardellával
      • Farfalle cukkinivel, paradicsommal és tonhallal
      • Fusilli cime di rapával és csiperkegombával
      • Orecchiette cime di rapával
      • Tészta karfiollal és bottargával
      • Spagetti bottargával és citromhéjjal
      • Spagetti szardellaszósszal
      • Spagetti bottargával
      • Tagliatelle spárgával és genovai pesztóval
      • Spagetti főtt tojással és szardellával, rusztikusan
      • Tarhonya garnélával, kagylóval és halalaplével
      • Tarhonya garnélával és kagylóval
      • Tarhonya garnélával és pak choi-jal
      • Tészta babbal és 'ndujával
      • Fusilli 'ndujával
      • Céklás spagetti dióval
      • Gnocchi gorgonzolával és dióval
      • Orecchiette spárgával
      • Brokkoli pesztós fusilli mortadellával
      • Tagliatelle bolognai raguval
      • Spenótos fusilli tokaszalonnával
      • Orecchiette paprikával és gombával
      • Bazsalikomos gnocchi paprika pesztóval
      • Orecchiette sárga rókagombával
      • Tészta zöldborsóval és tonhallal
      • Tagliatelle kagylóval és spárgával
      • Orecchiette spenóttal és paradicsommal
      • Brokkolis spagetti szardellával
      • Karfiolos fusilli pancettával
      • Rizottó patisszonnal és guancialéval
      • Rizottó ördögszekér gombával
      • Rizottó sáfrányos hagymával
      • Sajtos-borsos rizottó fügével
      • Krémes rizottó kelkáposztával és pancettával
      • Kelbimbós rizottó
      • Tökös rizottó pancettával
      • Rizottó fügével és burrátával
      • Édesköményes rizottó
      • Rizottó vadkáposztával és pancettával
      • Fügés rizottó pecorino sajttal
      • Sárga rókagombás rizottó
      • Spárgás rizottó
      • Rizibizi
      • Kolbászos rizottó sáfránnyal
      • Garnélás rizottó vargányával
      • Fügés rizottó sonkával
      • Rizottó római salátával
      • Spárgás rizottó garnélával
      • Rizottó radicchióval és gombával
      • Rizottó burgonyával és füstölt sonkával
      • Cukkinis rizottó
      • Lecsós rizottó
      • Céklás rizottó
      • Rizottó 'ndujával
      • Fügés rizottó
      • Rizottó tenger gyümölcseivel
      • Tintás rizottó garnélával
      • Spenótos rizottó
      • Spárgás, sáfrányos rizottó
      • Brokkolikrémes rizottó
      • Burgonyás, füstölt szalonnás rizottó
      • Gesztenyés rizottó
      • Gombaleves krumplival
      • Bableves gerslivel
      • Árpagyöngyleves sonkával
      • Édesburgonya-krémleves kagylóval
      • Sütőtökkrémleves shiitake gombával
      • Sütőtökkrémleves csicseriborsóval
      • Tökös krumplileves
      • Kelkáposztaleves krumplival, kuktában
      • Lencseleves tenger gyümölcseivel
      • Lencse kolbásszal
      • Krumplileves sáfránnyal
      • Csicsókakrémleves
      • Gombaleves gesztenyével
      • Céklakrémleves
      • Káposztaleves krumplival és csicseriborsóval
      • Spárgakrémleves
      • Cukkinikrémleves csicseriborsóval
      • Zöldborsóleves burgonyával
      • Lencseleves burgonyával
      • Krumplileves
      • Polesinei pacal
      • Gesztenyeleves
      • Kelbimbóleves
      • Krumplileves zöldbabbal és gombával
      • Zöldbabkrémleves rókagombával
      • Hüvelyes leves
      • Spárga és zöldborsó minestra cukkinivel
      • Spárga és zöldborsó minestra
      • Vargányakrémleves medvehagymával
      • Sárgaborsóleves
      • Pak choi leves
      • Tojásleves olasz módra
      • Zöldborsó minestra 2
      • Tarhonyaleves lencsével
      • Csicseriborsó leves burgonyával
      • Kelbimbóleves burgonyával
      • Zöldborsó minestra
      • Királyi leves
      • Birkahúsleves csicseriborsóval
      • Csicseriborsó és gesztenyeleves
      • Rántott paradicsom
      • Édeskömény serpenyőben, olívával
      • Csirkemell szárított paradicsommal
      • Tonhal szicíliai módra
      • Burgonya és kelkáposzta füstölt sonkával
      • Padlizsánfasírt
      • Liguriai nyúl
      • Nápolyi húsgombócok
      • Húsgombóc paradicsommártással
      • Zöldséges köles
      • Csirkemáj fügével
      • Ricottával és zöldfűszerekkel töltött paprika
      • Brokkolis ciambella kolbásszal
      • Nyúl vadász módra
      • Cotechino lencsével és puliszkával
      • Sós ciambella
      • Velencei máj
      • Töltött kelkáposzta
      • Spárgával töltött paprika
      • Római saláta serpenyőben
      • Radicchió serpenyőben
      • Marinált cukkini
      • Cukorborsó paradicsommal
      • Tomino leveles tésztában
      • Sajtos gombóc
      • Cukkini spagetti garnélával
      • Arancini
      • Karfiol, paradicsom és olívabogyó
      • Csirke fejes káposztával
      • Csőben sült krumpli és karfiol
      • Zöldbab feketeerdei sonkával
      • Cukkini torta
      • Tonhallal és olívabogyóval töltött padlizsán
      • Su pani indorau
      • Csirkeszárny fűszeres bundában
      • Aranydurbincs acqua pazza módra
      • Marhanyak hagymával
      • Szépia és zöldborsó
      • Kolbásszal töltött karaj
      • Gyömbéres pak choi
      • Cotechino lencsével
      • Tintahal kelbimbóval
      • Kacsazúza
      • Milánói pacal – Pacal parasztosan
      • „Paprikás” csirke
      • Kelbimbó serpenyőben
      • Endívia serpenyőben
      • Rakott cukkini scamorzával és sonkával
      • Toszkán kenyérsaláta
      • Tonhalas, fetás gersli saláta
      • Hajdinasaláta
      • Csicsókasaláta
      • Lencsesaláta koktélparadicsommal
      • Zöldbabsaláta
      • Bolognai ragu
      • Lencseragu
      • Vadkáposzta pesto
      • Genovai pesto
      • Brokkoli pesto
      • Padlizsán pesztó
      • Medvehagyma pesztó
      • Piadina
      • Krumplis pizza
      • Pizza Margherita
      • Feta forrólevegős sütőben
      • Csicseriborsó-lepény forrólevegős sütőben
      • Ropogós csirkeszárny forrólevegős sütőben
      • Sült kukorica forrólevegős sütőben
      • Anelli padlizsánnal, forrólevegős sütőben
      • Imrei csorba sertéshússal
      • Gulyásleves
      • Túrós tészta
      • A parasztasszony a kastélyban
      • Az olasz étkezés
      • Az oldalról

    Caponata